Hledám dál..
Hledám dál..
Anotace: Život je jako houpačka.. Jednou si dole, jindy nahoře.. Já jsem zase dole.. Ale škrábání se nahoru, toho nikdy nenechám.
Jsem jako poutník bloudící pouští,
hledaje vodu, žízní už blouznící.
V tom pálícím písku, bez keřů a houští,
za fatou morgánou, stále se honící.
Hledám ten maličký pramen dávající žíti,
v místech, kde všechno mrtvé jest,
Snad jednou, z něj se budu smět napíti,
a půjdu tam, kam mně bude srdce vést..
Publikoval(a):
stix, 27.10.2013