slova
slova
Anotace: jedna předělávka ...
udeřil hlas do tváře slovem,
to zraněné ve mě mlčí,
mlčí v bezradnosti krve
výstřel padnul ústy,
nikdy nezapomenu větu
"už na mě nemysli, patřím jinému"
sedím tu dál se svou bolestí
a myslím na zbraň kterou použila
bojím se promluvit
Publikoval(a):
Marcone, 26.10.2013