Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim barvami se zdobí

Podzim barvami se zdobí

Podzim barvami se zdobí,
listí též se parádí,
léto v dáli zase mizí,
tohle nám snad nevadí.
Houby rostly jako divé,
kaštanů bylo dost,
trháme je pro zvířátka,
také dětem pro radost.
Publikoval(a): Monysek24, 26.10.2013
Přečteno (744x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, NikitaNikaT., střelkyně1

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti