Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odcházím

Odcházím

brazzill Básně » Smutné

Anotace: Zkoušela jsem Tě předsvědčít.Ale 12 let je 12 let. Neumím kouzlit!Líbám Tě miláčku!.........naposled!!

divám se ti z příma do očí,
kdybys věděl jak svět se mi náhle zatočí,

bude, nebude, možná stanese,
životem mi touha plánů otřese,

každy den si plánuji,
v nocích se pak jen lituji,

že nevyšlo to jak mělo,
ale v úších to tak krásně znělo.

Věřím, nevěřim v budoucnost mojí a tvojí ,
nedáváš mi jistotu, jak se to spojí?

Topím se v očích tvých,
jsou tak krásné jak napadlí čistý sníh!

Tolik bych ti věřit chtěla,
tenkrát mi v uších hudba zněla,

když jsem tě poznala,
žádný pochyby jsem neměla.

Jednou ses sklamal nevydařenou láskou,
stejně tak jak s prohranou sáskou!

Ale já jsem jiná, slibuji ti věrnost,
věkem a dobou, zrodila se moudrost.

A ty mi stále nevěříš,
v její slova to v zápětí přeložíš,

já nejsem ona to víš,
řekni mi jestli o něčem vedle mě sníš?

Já už nemohu dál,
nutit ti lásku,tak co by sis opravdu přál?

12 let si jí miloval, je to v tobě,
přeji si kdybys jen pouhý den z vaší doby mi věnoval.

Nikdy to nebude už jako dřive,
to slýchým stále, furt to v tobě dříme.

Tak se tam vrať jestli je to ta pravá,
nedržím tě, nikdy nepřijmu abych byla ta druhá.

Miluju Tě nadevše, víc jak by to mohlo jít,
pořád ti nerozumím, mužu o nás jenom snít.

Probudit tě a znovu naučit tě,
abys mi ze srdce do očí řekl, miluji tě.

Já jsem se zklamala vícekrát,
ty pouze jedenkrát,

a jsi na tom hůř než já,
chci už být jen navždy tvá!

Neumím kouzlit, nejsem iluzionista,
kež bych byla, byla bych si tebou jista.

A to nejsem a nebudu nikdy,
nedáš mi žádnou naději,vlastně pročby?

jednou už nebudu moct a ty to víš,
čekáš na ten den, až odejdu, pojď blíž,

polib mě lásko má,
nikdo mě nechápe, ten kdo mě zná,

změnils mě,
zranils mě,

ale takhle nemůžu, nemůžu dál,
předemnou je ohromný sál.

A já odcházím, bolí to jako čert,
tohle už není jen pouhý žert.

Miluju tě, milovat budu,
ale nemužu doufat v doživotní zradu.

sbohem lásko a zapomeň na ní,
udělej tlustou čáru a jdi dál,
nic už se nenajde co tě s ní pojí,
semnou sis vážně jen hrál.

Jak si mi mohl tak ublížit?
Publikoval(a): brazzill, 26.10.2013
Přečteno (299x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MartyH., ArtiiS, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti