Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Projektil

Projektil

dodky Básně » Smutné

Anotace: začiatok požičiany s tejto tránky

Projektil
Do šedivého saka sa vryl,
deviatkový projektil,
po ňom dierka
len maličká.

Pred projektilom klepe sa každý,
začína sa po uliciach vraždiť,
niekto odchádza navždy,
toto je zmyslel vraždy,
možno Teba sa to netýká.

V strese ostáva udivený stáť,
nevie v daný moment či sa má báť,
z riflí mu ide škvrna,
ako keď rozpúšťa sa ľad,
myslím že ho zalial pot,
a aj smrti chlad.

Srdce mu bije,
však ešte žije,
pomaly pije,
k zemi sa ryje.

Sako odhalilo dierku po výstrele,
zbraň je však dobre skritá,
nik ju zo skríše nevyberie,
zostane len myšlienka vrytá
Publikoval(a): dodky, 26.10.2013
Přečteno (108x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti