Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro kamáráda........

Pro kamáráda........

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Inzerát :-)

Hledá se děva lepá,
co se jen tak nedá.

Ve městě i na vesnici,
měšťanku či chalupnici.

Blondýnka i černovláska,
nesmí jí být cizí láska.

V kuchyni vše musí zvládat,
pro pírko přes plot skákat.

Nebát se žádné práce,
v radovánkách nebýt zrádce.

*********************

Edík je náš dřevorubec,
už to není žádný pulec.

Na chalupu u lesa,
nehodí se komtesa.

Dobré jídlo, pivíčko,
udělá z něj sluníčko.

Pro něj by se hodila,
krev a mlíko ženština.

Žije někde žena bodrá,
co přistěhovat by se mohla?




Marci–Tami&Eda
Publikoval(a): Marci-Tami, 25.10.2013
Přečteno (89x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, Květka Š., střelkyně1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti