Bolestná svoboda
Bolestná svoboda
Nechal jsem zemřít
falešné štěstí
a naplnil život
prázdnotou
pro pravý požitek
z nepravé svobody
to když toužebně pronikáš
ženou či kůží
je to tak výjimečně
podobný pocit
obojí bolí
jen trochu
jinak...
Publikoval(a):
Formis, 25.10.2013