Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šumava

Šumava

Dnes jsou vidět na Šumavě
mrtvé stromy smutně stát,
jak je možné hospodáři,
že neumíte o les dbát ?

Mrtvé lesy vás žalují,
že se špatně staráte,
snad to ani neumíte,
úctu k lesu nemáte.

Šumava je země krásná,
trápí ji však nemoce,
nutná pomoc ta je jasná,
nových léků proporce.

Je tam jistě rádců hodně,
každý radí jak může,
nutno řešit radikálně,
to přírodě pomůže.

Šumava se zazelená,
lesy šumí píseň svou
a vše živé co zde žije,
velebí jí s pokorou.
Publikoval(a): děda včela, 25.10.2013
Přečteno (663x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Psavec, střelkyně1, Květka Š., Kytka62, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti