Chtěla bych být každodenním vánkem
Chtěla bych být každodenním vánkem
Anotace: Monika Nedbalová
Chtěla bych být každodenní vánek,
co Tě po duši pohladí,
který dotkne se tvé krásné tváře.
Jako listí, které za okny padá,
a dotýká se země.
Sněhová vločka, co hned roztaje,
jen, když Tě vidí a dotýká se
po celém Tvém těle.
Publikoval(a):
Monysek24, 24.10.2013