Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro kamaráda

Pro kamaráda

davidziak Básně » o Lidech

Anotace: Doufám že až to bude číst tak se nad sebou aspoň trochu zamyslí.

Známe se už spoustu let,
spojuje nás stejný svět.
Drží nás tu stejný led,
uvědom si to teď hned.

Zážitků co spolu máme,
ty kraviny co děláme,
vzpomínáš si aspoň trochu,
či se snažím bez úspěchu?

Jako bratr pro mě si byl,
asi jsem se trochu spálil.
Od střední školy se jen hádáš,
ve mně chybu vždycky hledáš.

Fakt už na to nemam nervy,
číst ty tvoje odezvy.
Urazí tě téměř všechno,
není to tak myšleno.

Zamysli se nad tím trochu,
než uděláš blbost hochu.
Publikoval(a): davidziak, 23.10.2013
Přečteno (187x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Hvězdář, ArtiiS, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti