Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska je různorodá...
25.10.2013 17:15 | NikitaNikaT.
Moc pěkné :-)
24.10.2013 7:45 | Marci-Tami
Jsem příjemně překvapena, jak rozsahem tak nepřítomností rýmovaného schématu, mám snad jedinou výtku a sice, že ve verši posledním a třetím od konce se navzájem vyrušují slova "ukrutně" a "krutou".
24.10.2013 6:31 | Lugilla