Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona

Ona

Lucia V. Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: spolu - věčně ...

… bože, Jsi tak nádherná …

včera uplakaná
nahá
přikrytá třpytem hvězd
pramínky mokrých vlasů
zítra radostná
oblečená
do mléčných drah
křídel duhových motýlů
stále toužebná
věčná ánanda

Jsem Tebou v Sobě
Světlem při Počátku
Světlem v rozmanitosti Života
Světlem v okamžiku Smrti

Jasem uprostřed Spojení
Září krvavé noci horkého dne
Paprsky v šedém oparu
spících kapek rosy na pavučinách

bez Tebe neprožívám
Sebe – Nejsem
beze Mě ve všech světech
Jsi – Snem

miluji Tvou Touhu
rozpuštěnou v Mé Prázdnotě
miluješ Mou Prázdnotu
plnou Tvé Touhy
věčně
Jsem

… Bože, Jsi tak …
Publikoval(a): Lucia V., 23.10.2013
Přečteno (161x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti