Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šneček a stonožka

Šneček a stonožka

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Taková dětská.

Jak jste krásná, vzácná paní,
šneček se hned růžky klaní,
za každou vaši nožičku,
rád přidám něžnou hubičku.

Nemám šnečku tolik času,
každý máme jinou rasu,
díky za to políbení,
nejsme sobě přisouzeni.

Rozběhla se, mizí v dáli,
šnečka smutek tuze pálí,
brzy hledá jinou lásku,
leze kočce po ocásku.
Publikoval(a): Psavec, 23.10.2013
Přečteno (554x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti