Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vse zalezi jen na nas, sama urcujes, jak se chces citit...
23.10.2013 18:54 | GAIA77
Někdy poskládat dané pocity není příliš snadné. Někdy ani ty, o kterých chceme jenom tak psát.
23.10.2013 13:51 | NikitaNikaT.
Píšeš často, ale dej tam trochu poezie. Takto to vypadá jen jako pouhé konstatování něčeho, na co právě myslíš, a píšeš to jednotvárně.
23.10.2013 11:49 | děda včela