Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ranní rosa

Ranní rosa

Adyy Básně » o Přírodě

Anotace: Kapička rosy dopadne na zem ani netušíš.

Jen tak zlehka,
se brzo ráno objeví,
ty ještě spíš,
ničeho nic netušíš.

Ty ani nevíš,
jen tak z rána,
co se venku děje,
když rosa na zem padá.

Není jako padající hvězda,
u které si můžeš něco přát,
je to křehká duše,
které nesmíš lhát.

Aby sis ji všimnul,
musíš vstát brzy,
ale stejně ji neuvidíš,
no snad tě to mrzí.
Publikoval(a): Adyy, 22.10.2013
Přečteno (905x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti