Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dekuji.toho si cenim.a ja myslim ze se mi nejvic povedla.
24.12.2013 13:59 | Brazzillka
... tak musím říci, že z mého pohledu jedna z nejlepších básní co jsem tady četl! Opravdu působivé čtení!
24.12.2013 1:49 | MartyH.