Chtěla bych tě objímat
Chtěla bych tě objímat
Anotace: Monika Nedbalová
Chtěla bych tě objímat
a vedle tebe usínat.
Dívat se ti do očí,
že miluji tě, ať každý ví,
ale dnes se mi to nesplní.
Tak popřeji ti krásné sny
a už žádné výmysly.
Publikoval(a):
Monysek24, 20.10.2013