Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

čaroděj podzim

čaroděj podzim

a1ička Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: miluji podzim a jeho barevnou paletu

Čaroděj podzim je zase zde, barevnou paletou maluje
zelenou, žlutou, červenou i hnědou dá,
no není to přeci nádhera?
Miluji podzim a jeho barevnou paletu,
ty jeho barvy si s jinými nespletu
Po ránu když mlha je , hezký den zvěstuje
když mlha pomalu klesá i moje srdce zaplesá

Do vysokých kopců chtěla bych s tebou jít
a přímo ztěch kopců tu krásu vyfotit
Společně dívali bychom se na ten barevný svět
s tebou , jen s tebou bych to chtěla vše sdílet
Nechci již do přírody sama samotná jít
nemoc se o tu krásu s tebou podělit
Publikoval(a): a1ička, 20.10.2013
Přečteno (396x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti