Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní nálada

Podzimní nálada

Nad řekou je opět bílo,
je to krásné, je to milo,
mlha vše zas ovlažuje,
krásný den tím oznamuje.

Nad mlhou už slunce svítí,
stromy šumí, září kvítí,
vše si vůkol prozpěvuje,
slunný den tím předurčuje.

Příroda to cítí jasně,
nebude tak stále krásně,
zase přijdou plískanice,
podzim už se hlásí stále více.

Co jen může, to už zraje,
zásoby si ukládaje,
měsíc říjen připadá,
toť podzimní nálada.
Publikoval(a): děda včela, 18.10.2013
Přečteno (780x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Psavec, Kytka62, střelkyně1, Květka Š., Cecilka

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti