Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásný okamžik

Krásný okamžik

Jsi můj krásný okamžik
co mi sílu vždycky dává
úžasnější než kouzelníkův trik
ač zjevíš se a hned zas mizíš
ať se to tak dále stává.

Co na tom
že vždycky zmizíš
to hlavní je,že objevíš se zase,
když srdcem dál než okem vidíš
svět krásnější zdá se.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 17.10.2013
Přečteno (963x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, střelkyně1, Cecilka, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti