Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bývala.....

Bývala.....

Marci-Tami Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Slzy mi po tváři stékají, smutek mě halí do černé...padá bolestná mlha.....

Bývala veselá,
hodně se smála.
Se zpěvem vstávala,
naplno žila a ráda.

Krutou daň nemoc si vybírá,
ze všech sil bojuje.
Na máry osud ji posílá,
poslední umírá naděje.

Nevstává z postele – nemůže,
stěží řekne pár vět.
Pomalu uvadá květ – růže,
nevidí podzimní svět.


Zemřela smířena
se svým osudem
dne 14. 10. 2013
ve věku 45 let.

Sbohem Pavlínko……….
Publikoval(a): Marci-Tami, 17.10.2013
Přečteno (222x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, dodky, Psavec, střelkyně1, Květka Š., Kytka62, děda včela, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti