Já zkrátka neumím dát básničce název, který jí vystihne...
Já zkrátka neumím dát básničce název, který jí vystihne...
Ve jménu svobody,
vedeme válku.
Se slovy obrody,
táhneme kárku.
Kárka je však mrtvol plná,
žádná z nich už není chtěná.
Mrtvol už je plný les,
neštěk po nich ani pes.
Hrajem si tu na slova,
chtíč a lásku.
Usmíváš se,
užívajíc pásku.
Temnota v duši,
hluboko je skrytá.
Výstřelem z kuši
do nitra je vrytá.
Jsme strůjci osudu
tohoto světa
po našem osudu
už skončí věta.
Publikoval(a):
eurius, 16.10.2013