Modrobíle
Modrobíle
Anotace: * * * prší * * *
Plátno svých citů tiše malujeme,
má modrobílé zbarvení,
promluví nebo bude němé,
až paprsek ho objeví?
Až vytratí se všechny stíny
a rozzáří se do kraje,
bude mít úsměv modrobílý?
Nebo bude uplakané?
Publikoval(a):
Cecilka, 16.10.2013