Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobrý přítel se špatně hledá,
je jak jehla v kupce sena.
Když jej najdeš je to trefa,
bez přítele dobře žít se nedá.
ST***
17.10.2013 7:41 | Marci-Tami
Přátelství je veličina,
na kterou se zapomíná:-(
když jí najdeš, je to štěstí,
cestu světem ve dvou kleSTí....hezká!
15.10.2013 17:58 | Kytka62
Ano, dobrý přítel je i někdy vzácnost.Dobré.
15.10.2013 11:16 | děda včela