Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapomenutí v času

Zapomenutí v času

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: Je to básen psaná v mužském rodě,jen jsem něco zkoušela,ale snad to není tak hrozné :)

sny,víčitky všechno co přišlo nech odejít
a co bolí to zmizí
a rány času se zahojí

Srdce co bolí,tak nahlas buší
a vždycky když vidím tvý oči
hrnou se mi slzy
nevíš co bolí a ztráta času
co zbořili moje sny
už se nikdy nevrátí
přemýšlím,přemítám
je to jak hlavolam
proč nechápu svojí mysl
a všechno co chytám
se mení v prach
s tebou v rukách jsem chtěl přejít práh

sny,víčitky všechno co přišlo nech odejít
a co bolí to zmizí
a rány času se zahojí

otázka ve vzduchu ,plamen hoří
a svět se kolem mě jen točí
chci se zastavit
abych se mohl uzdravit
škoda,že to nemužu vrátit
tam kde to bylo krásný
kde,sny byly skutečností
v modlidbách stojím
svých vzpomínek se bojím
ruži co jsem ti dal
už dávno uvadá
tak jako náše láska upadla

sny,víčitky všechno co přišlo nech odejít
a co bolí to zmizí
a rány času se zahojí

slunce vychazí nad ránem
jsem vínem omámen
tam kde bylo tvoje tělo
stojí už jen trám
to ticho co vládne v mistnosti
mi nedá pokoji
jen tma,chlad,potořebuju tě zas
mých myšlenek mě spas
šeptem jsem ti říkal do ucha
dvě krásná slůvka
ted je můžu šeptat do vzduchu
ale neukojí mojí potřebu
chci zpátky tvojí vuni
jsi holka co usměv vyčarovat umí


sny,víčitky všechno co přišlo nech odejít
a co bolí to zmizí
a rány času se zahojí
Publikoval(a): EndyYamy, 14.10.2013
Přečteno (264x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti