Letím
Letím
Anotace: ...aneb ježibabí koštětoidní... :o)
Letím si...
tak se dívej, světe!
Zvládnu to hravě, bez křídel...
Že prý se mi let nepovede?
Neodsuzuj, cos neviděl!
Letím si...
Tak se kochej, světe!
A klidně zahoď předsudky...
Sny, vy se splnit dokážete!
Mizí splíny i zármutky...
Letím si...
Tak toleruj, světe,
sem tam nějaké přestupky!
Publikoval(a):
Cecilka, 14.10.2013