Pohřbený nikdo
Pohřbený nikdo
Anotace: Moje první nerýmovaná, nebylo ani moc na výběr,když jsem to psal...moc rád bych znal vaše názory, sám nevím co přesně si o tom myslet :)
Zklamán životem,
možná naposled
vydechnu
a znovu neuvidím krásu
žití,
co končí
neslavným koncem,
o kterém nikdo nenapíše,
jen další člověk, pohřbený
vlastními iluzemi
o štěstí...
Publikoval(a):
Formis, 13.10.2013