Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všechno nebo nic

Všechno nebo nic

Adyy Básně » o Životě

Anotace: Nemužeš mít všechno a nic zarověň ..

Když máš štěstí,
tak máš lásku,
když dáš pěstí,
tak jen sázku.

Máš vše,
nebo nic,
jsi ve špatné hře,
kde ti bledne líc.

Ta hra lehké jméno nese,
je to život,
co po tobě leze,
jako pilot,
co vzduchem se nese.

Buď máš všechno,
nebo nemáš nic,
tady to platí dvojnásob,
odcházím pryč.
Publikoval(a): Adyy, 11.10.2013
Přečteno (198x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti