Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáma Radost

Dáma Radost

Stojí na ulici
plna pouličního ticha,
oči jí září.

Rdí se v líci,
radost v ní klokotá
a padá déšť.

Stojí tam nahá
bezejmenná dáma,
smrt jde mimo ni

Řeka v dáli
dál teče do neznáma
a nebe v ní

Není jí zima,
hřeje ji vnitřní duha
ztělesněný žár...
Publikoval(a): AnneM, 11.10.2013
Přečteno (365x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti