Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ranní

Ranní

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: ....dnešní ráno....prší,mlha....vůně kávy....chuť ještě být v posteli....

Déšť svými prstíky
bubnuje na okno.
Vypínám budíky,
je páteční ráno.

Z postele se mi nechce,
trochu Ti závidím.
Políbíš mne lehce,
jemně Tě pohladím.

Připravím snídani,
koláč s drobením.
Lásku mám ve dlani,
kávou vše provoním.

Do chladu a mlhy,
moc se mi nechce.
Mám jiné touhy,
odcházím těžce.

Mobil vibruje,
přišla mi zpráva.
Večer dokonáme,
co nestihli jsme zrána.

Miluji Tě…………
Publikoval(a): Marci-Tami, 11.10.2013
Přečteno (86x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Cecilka, Formis, děda včela, Kytka62, střelkyně1, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti