Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střípek duetky III

Střípek duetky III

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: A těším se už na víkend :o)

Ach rána, rána jsou chladná.

Dáváš mi krásné ráno,
když pro Tebe nechávám…
… rozestláno.

Polibkem mě probudíš,
když ke mně se vkrádáš…
… zastudíš.




Proč hodiny tak utíkají.

Čas milování rychle plyne,
každá minuta touhou ráda…
… zhyne.

Tak zítra, ráda Tě budu čekat,
zase Tvé ruce budou mi košilku…
… svlékat.




Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 10.10.2013
Přečteno (140x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiná, Cecilka, Vincente, střelkyně1, modrá, bera, Květka Š., Formis

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti