Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láskohraní

Láskohraní

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: ...hudba, víno, láska ......

Song lásky zní do uší,
teplo rozlévá se po duši.
Horkost polibků vtírá se pod kůži,
ležíme na plátcích růží.

Tančíme v záplavě rozkoše,
Passo doble udává takt.
Potůčky potu na kožní ploše,
dokonán pohlavní akt.

Oddat se oddechu v náručí miláčka,
žízeň zažene vína sklenička.
Jemnost polibků a vzájemné doteky,
touhu v nás rozproudí pohlavní magnety.

Na láskovém parketu,
plujem v rytmu Tanga.
Osvěžíme svoje smysly,
čerstvými plátky manga.
Publikoval(a): Marci-Tami, 9.10.2013
Přečteno (299x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, děda včela, Formis, střelkyně1, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti