Miluji Tě!..:*
Miluji Tě!..:*
S tebou cítím lásku,
ani nemám žádnou vrásku.
Udělám pro Tebe vše,
i kdyby mi bylo zle.
Jsi můj anděl,
který mě zachtěl.
A kdo by Tě zranil,
ten by se předemnou neubránil.
Miluji Tě!..<3
Publikoval(a):
Januse, 9.10.2013