Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všem.....

Všem.....

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Vám všem velké díky, že jste tady a píšete básně, sbírky.....

Dílka má se na modru objevují,
některá snad někomu sílu dají.
Děkuji těm, kdo na komentář čas si udělají,
hlavně těm, kteří mě už dobře znají.

Prošla jsem si cestou trnitou,
hledala jsem hvězdu třpytivou.
Upírala jsem oči k tomu na hoře,
aby skončilo mé trápení a hoře.

Z modra básničky držely mě nad vodou,
a rodina se svojí pohodou.
V té době manžel moje dílka psal
a za Vámi je posílal.

Má přání se splnila,
já za Vámi se vrátila.
Snažím se dohnat, co jsem zameškala,
však básní je celá škála.

Nedaří se mi všechny hodnotit,
ztracený čas dohonit.
Však vězte moji milí,
jsem tu každou volnou chvíli.


Děkuji, že jste ………….

( Kytka62, děda včela, Cecilka, Retor, Ružka, Marcone, Květka Š, Psavec ……… a mnoho dalších )
Publikoval(a): Marci-Tami, 7.10.2013
Přečteno (94x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, Květka Š., Easy Rider, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti