Múzy
Múzy
Jsou věci, co čas nenapraví,
když máš už bitvu za marnou.
Jsou lásky, které nerezaví
a múzy, které nestárnou.
Vzpomínky, které nevyblednou,
když trnu v noci hrůzou,
zdali se ještě aspoň jednou
setkám se svojí múzou.
Publikoval(a):
Easy Rider, 7.10.2013