Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Řetízek Tě drží nad vodou... to je hezké. Každý dáre, či maličkost od teho druhého, dává člověku radost. :o)
7.10.2013 17:05 | NikitaNikaT.
Jednou a brzy můra pomine a tobě se bude zdát jen o lásce a o prožitcích s ním.:-)
7.10.2013 16:53 | Marci-Tami