Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Petra

Petra

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Tak to chodí.

Mládence by Petra chtěla,
touhou se až celá chvěla,
jenže její duše něžná,
vhodného vám muže nezná.

Inzerát si proto dává,
slabý výběr, marná sláva,
milého, když teď chce míti,
tak se musí přičiniti.

Prohlíží si novou módu,
klidně bude honit vodu,
investuje stále více,
chce být přece krasavice.

Náhoda však tomu chtěla,
brzy svého chlapce měla,
nechce svůdnou krasavici,
chce mít Petru růžolící.

Rok už žijí u babičky,
peníze jdou do kasičky,
ony se jim brzy hodí,
s velkým bříškem Petra chodí.
Publikoval(a): Psavec, 6.10.2013
Přečteno (132x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, střelkyně1, NikitaNikaT., Marci-Tami, Kytka62, děda včela, modrá, Marcone

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 01:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti