Budíček
Budíček
Anotace: ...uprostřed noci? A proč vlastně ne...
Vcházíš mi do snění
bez klepání,
pohladíš lehce
a bez vyzvání
dotekem něžným
a cituplným,
s úsměvem potkám se
s probuzením...
Jak svátost těch několik
okamžiků
tichého souznění,
koncert citů,
tónů, zpívaných jen
zašeptáním...
z kraje snů vplouvám
do usínání...
Publikoval(a):
Cecilka, 4.10.2013