Už se stmívám a já bdím
Už se stmívám a já bdím
Anotace: Monika Nedbalová
Už se stmívá a já bdím,
že sem s tebou o tom sním.
Nevím, kde jsi a co chceš,
přesto chybí mi tvůj tep.
Snívám o tvém krásném těle,
jsi daleko, však chci tebe!
Publikoval(a):
Monysek24, 3.10.2013