Kapka bolesti
Kapka bolesti
Anotace: už to jsou čtyři roky co se mi to naposledy povedlo :)
Vlhnou mi oči,
míň než bych chtěl,
jak že se brečí?
už jsem zapomněl,
přál bych si cítit,
něžný dotek bolesti,
ten maličký zázrak,
v kapalném skupenství,
slzu
a její stopu na tváři,
co ve světle zazáří,
to aby se vědělo,
že kus bolesti zmizelo,
spolu s ní...
Publikoval(a):
Formis, 2.10.2013