Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Postávání na ulici

Postávání na ulici

Když se jen tak podívám
řeknu vám co zřím -
šikmé ksichty lidí
šikmé cesty - splín.

Pravý obraz světa
ukazují nám
pravý výraz bytí
vše ostatní klam.

Červený panák naproti čumí
nekoná práci - bliká
vedle slepá žebračka
slintá - vzlyká.

Ze tmy naráz jede do tmy
smějící se tramvaj
pantografy brázdí deštěm
pantografy brázdí městem.

Bledé tváře - vyschlá těla
černé listí na stromech
kosti zvířat v popelnicích
černé vlajky na domech.
Publikoval(a): Averzus, 2.10.2013
Přečteno (90x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: KlasickýOdpad, ZENITZERO666, NikitaNikaT., Easy Rider, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti