Toužím
Toužím
Anotace: ...jsem přece jenom člověk...
Toužím
ti šeptat krásná slova
a jemně
dotknout se tvých úst...
Toužím
si věčně pamatovat,
kdy do sebe
jsme směli vrůst...
Toužím
zas cítit tvoji vůni,
v nádechu
si ji uchovat...
Toužím...
a i když budu bloudit,
nepřestanu
tě milovat...
Publikoval(a):
Cecilka, 1.10.2013