Pevný bod
Pevný bod
Popěvky ryčné,
ozvěna divné doby
tak nepatřičné,
jak tanec mezi hroby.
Jako smích v kostele,
šarvátka na veselce,
kamenní andělé
svázáni do kozelce.
Lodička z papíru
v zajetí temných vod,
uprostřed vesmíru
jen Ty, můj pevný bod
Publikoval(a):
Easy Rider, 1.10.2013