Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Utkvělý moment

Utkvělý moment

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: Některé chvíle zanechají hluboké dojmy.

Sněží hvězdy.

Ležíme na prahu,
Sledujeme ten part,
Je to čarovná
Ironie celé tvojí glosy.
Urovnal si šosy
Měsíček – dirigent,
Teď přijde ten vrchol,
Chystej si kompliment –
Bude se děkovat
Dnes, zítra i příště…
Zbořili nám hřiště
Našich dětských dnů,
Nevadí.
Z prken od sudů
Si postavíme nové.
Já nakonec,
Ať šílím sebevíc,
Krom tebe a léta
Nepotřebuji nic.
Ke štěstí mi stačí,
A někdy i k pláči,
Ty, měsíc, trocha zimy,
Ať ocením tvé teplo.
To je mé štěstí navečer –
Květovaný tácek
A tvoje knížka,
Založená na poslední stránce,
Kterou jsi nedočetl,
Protože jsem ti sebrala brýle.
Publikoval(a): Poutníček, 29.9.2013
Přečteno (228x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, Formis

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti