Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zkažený život

Zkažený život

mh109 Básně » Smutné

Anotace: Měl vše, nemá nic.

Jedna malá chyba,
špatné rozhodnutí,
jak na suchu ryba,
přesně tak se cítí.

Ztratil svou životní lásku,
sám se jí vzdal,
brečel a chlastal,
alkohol mu zprve pomáhal.

Zničil vše co měl,
byl krásný, hodný, milý,
to taky vždycky chtěl,
přes to všechno v srdci osaměl.

Ženy pro něj už nic neznamenají,
on by sice chtěl,
ale teď už se jich bojí,
a to jich pár měl.

Ve třiceti se mu sny vzdalují,
jak toto může skončit?
Sám to dobře ví,
stačí jen skočit.

Nechce už dál trápit okolí.
Když myslí na svůj život,
když vidí, co vše zkazil,
uvnitř ho zabolí.

A nikdo neví, jak se cítí,
on je prostě takový,
své problémy si nechá uvnitř,
nikomu je nesdělí.

Sedí a vzpomíná,
život byl krásný,
teď je to jasný,
světlo mi zhasni!
Publikoval(a): mh109, 28.9.2013
Přečteno (192x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti