Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je tu den další

Je tu den další

Monysek24 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Monika Nedbalová

Je tu den další,
a opět se cítím hrozně,
den za dnem ostřejší,
je mi fakt prach bídně.

Pomalu to začínám nezvládat,
hlavně mám pocit samoty,
nesmím však zbraně skládat,
a nedělat žádné bojkoty.

Ale už mě to čekání fakt ubíjí,
a celkově mám toho všeho dost,
velký tlak se na mě totiž vyvíjí,
což bývá hlavně pro mou zlost.
Publikoval(a): Monysek24, 28.9.2013
Přečteno (51x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti