Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

o věcěch

o věcěch

slečno jste krásná jako ticho
všechen čas v jediném pohledu?
(mám rád otazník: chci se podělit)

marná snaha
z tebe, chlapče, básník
nebude

slečno jste krásná jako otazník
všechen význam v čárce

marná snaha
tvoje, chlapče, nikdy
nebude
Publikoval(a): hele, 28.9.2013
Přečteno (372x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti