Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Barvy

Barvy

722186888 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Popisuje moc barev.

Žluť, která rozlévá se ráno po obloze.
Modř, která odděluje zemi od moře.
Červeň, která každý večer uzavírá den.
Fialová, zdá se ti jako sen.
Čerň, která v noci nutí tě snít.
Bělost, která nezná jediný svůj hřích.
Zeleň, která vytrácí se z naší země.
Šeď, která pomalu prchá pryč ode mne.
Hněď, všude kolem vás.
Růžová, dokonce i v nás.
Publikoval(a): 722186888, 27.9.2013
Přečteno (105x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ArtiiS, a1ička, Monysek24, děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti