Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

semafor

semafor

na této straně hor
stál semafor
a blikal

ozval se alarm,ale já
...se ničeho nedotýkal

po nezimě
už se blíží józima
v digestoři zívá meluzína

zalil jsem květiny
nevypil
kalíšek
jediný
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 27.9.2013
Přečteno (155x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 11:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti