Budou se smát?
Budou se smát?
Když míjím ty
prázdné chodby,
popadám dech.
Rány osudu mě zmohly.
Vše, co cítím…
je hromadící se vztek.
Lidé mě odsuzují,
válčím už i s nimi.
Tady nebude
snad nikdy pochopení,
prosím, Pane, odpusť mi mé chyby.
Budou se
smát, až zemřu?
Narozen do místa
nekonečného boje,
bloudím sám v temnotách,
jsem vojákem, ale bez výzbroje.
Musím snad střílet,
abych přežil?
Drahá mami,
děkuji ti za život,
který jsi mi dala.
Byl jsem hlupák a
nechoval se správně.
Ale ty jsi mě i nadále, milovala.
Ať mi na pohřeb přijde
každý, kdo mě měl
aspoň trochu rád…
Moc dobře ale vím,
že tam budou i ti,…
co se mi budou smát.
Publikoval(a):
Makaveli, 27.9.2013